OUS amb Caragols



Després de cada paraula hi ha un espai, al final de cada frase un punt, al final de cada capítol un altre, o no. Les coses, els fets, comencen i acaben. Vaig començar amb una paraula, perquè tenia ganes d’escriure, i he acabat publicant tot el que he escrit amb un llibret. No és gran cosa, ho sé. Content i a la vegada disgustat amb mi mateix. Content perquè és ja una realitat. Disgustat perquè m’he deixat escrits, articles, i més que una falta per corregir. Però el pes d’estar content és més gran del que me disgusta. El llibre curtet, on hi ha estils com l’opinió, el conte i la poesia.

A partir del 23 d’abril, ja estan a les llibreries de sa Pobla: Gelabert i Bergas(també a Alcúdia). El podreu tenir a preus baixos. El llibre en tapa blana(vermell) per 10€ i el llibre en tapa dura(verd cridaner) 15€. I el 10% de descompte per ser la diada de sant Jordi.

Si no podeu arribar a sa Pobla, és possible comprar-los per internet, al lateral clicant a la portada del llibre, s’enllaça a la plana de venda. Malauradament, el preu de les despeses d’enviament corresponen a la plana web. D’aquesta manera poden enviar-se en un petit espai de temps. Aquest dia de sant Jordi, el 23 d’abril, es farà un descompte addicional a cada una, i es mantendrà una setmana.


Clica a sobre per accedir a la plana web de venta.


Moltes gràcies, i bon sant Jordi.
Si me voleu ajudar a fer un poc de ressó, a partir de facebook he fet unes capçaleres pots triar el color que més t'agradi, i via twiter, #OUSambCARAGOLS .