A quin cap cap el què hi cap dins aquest cap??




Doncs no sé, la veritat que la situació és fa mal de definir: n’hi ha que fan aeroports per fer-li exposicions, visites guiades, visites sense guiar..., però i els avions? És igual, ja s’han fet la foto... “Si voleu els avions, a la pròxima legislatura...” I realment, a la pròxima vos faig un After dins el pseudoaeroport i vos pos un hospital... Però per què voleu metges? el que importa és tenir un edifici que posi Hospital Camps(basta i sobra), i una fantàstica fotografia a la portada de la premsa nacional: “El millor hospital del món acaba d’obrir les portes”. Importantíssim titular, però on són els metges, on són els infermers, on és el material sanitari..? Què hem d’esperar a una altra legislatura?? Ara ja tenim un after, un aeroport i un hospital, què falta? Qualque llumbrera diu: “i si feim un centre d’oci: sales de cinema, un macdonalds, un tenda d’animals exòtics, una font hortera, i un restaurant xinès que cervesqui cerveses i “pinxos”...”
La situació que pareix tret del surrealisme més extrem és la realitat de cada dia, en aquest cas, està centrat a València i a Mallorca, però passa arreu del món. La gent no ho qüestiona, ho veu una cosa molt normal, és així i punt: no hi ha avions? No passa res, ja arribaran... I s’enrrecord de l’aeroport, i de l’hospital després de les eleccions... Perquè continuen governant els mateixos partits, i a més el partit que governava després d’una patètica gestió ha tornat a governar, no amb menys escons, sinó amb més, és per indignar-se i dir a la gent que si realment s’estima i estima el que té...
I és a més que molt polítics que governen estan imputats amb casos de corrupció: es passen més temps als jutjats que a la sala de plens... Però això no és ben bé el problema, el problema és que la gent acaba votant els mateixos partit, corruptes! I ara el “kit” de la qüestió: per què surten exclòs de tot deprés del judici? Aquesta resposta m’agradaria que la contestàs algú... Si una cosa me crida l'atenció és com un polític corrupte pot sortir de casa amb el cap ben alt!
Mentre uns es dediquen a destruir l’entorn sense aturar i menyspreant el tresor territorial de cada indret de les seves terres, uns es dediquen a destruir la cultura! Una llengua amb identitat, quin “càncer” és el pitjor que li pot passar al govern, s’ha d’eliminar, una gran i unida, una llengua que ens representi a tots, i una merda! Com volen fer una llengua que representi un país, políticament sí que poden, però la política està volant els nostres caps, i el que ens uneix és la unió nacional, el sentit de nació, l’orgull, l’esperança de saber d’on som i d’estimar el que som i el que tenim, una persona amb seny, basta amb dos dits de seny sap que això s’ha de respectar, i encara no entenc com hi ha gent que pensa així!
Estimam el que tenim, és la nostra riquesa real!
Ja està bé de escuts blaus amb Ps i una cella en forma d’au, ja està bé de manetes amb floretes, ja està bé de fetxetes i creus, mentre aquests no respectin el que tenim... Ara tocam una dedicació per part de tots. Enhorabona a tots els qui estimam el que és nostre, sigui del color que sigui, perquè de bons n’hi ha per tot!